God of War III

Snart är det dags igen för anti-hjälten Kratos (kanske spelvärlden mest brutala karaktär) att ta sig an Olympus. Beväpnad med sina flamande kaossvärd möter Kratos den grekiska mytologins mörkaste varelser i sin obönhörliga strävan efter att krossa Olympen... och mäktiga Zeus i egen hög person.

Med folköl streckspelade jag i stort sett GoW2 som verkligen pushade PS2:an till max och va överlägsen övriga spel i grafik, mot slutet av historien satt jag med Jörgen och Jon som avlöste när motgångarna vart "skrika o dra i håret" frustrerande. Men även de spelet fick se sig besegrat av "the wrath of the three geekos" (vår clan, ne skojja bara)

God of War II


Men tillbaka till poängen, God of War III släpps nu 17 Mars och om du är som jag, lite koolare, kanske funderar på något mer än spelet? så funderar du säkert också på om det är värt att stäcka sig så långt som att köpa The Ulitmate Trilogy Edition för 1949:- inkl frakt, fast du ändå inte äger ett Playstation 3.



Detta ingår:

*God of War III
*God of War I och II ( omgjord till 720p-upplösning och 60 bilder per sekund med full Trophy-stöd)

Extra spelinnehåll nedladdningsbart via Playstation Network:
God of War Combat Arena innehåller en exklusiv miljö och sju utmaningar för att slutföra.

Dominus character skin.

Apollo character skin.
Phantom of Chaos character skin.
Forgotten Warrior character skin.

Exklusiv videoinnehåll nedladdningsbart via Playstation Network:
God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary (detta är en fullängds dokumentation av historien om God of War franchise).

Speciella ljud bonus innehåll:
God of War Trilogy Soundtrack - God of War, II och III betyg från spelet.
God of War: Blood and Metal EP - en tungmetall hyllning featuring original musik inspirerad av God of War.

Artbook.
Vykort.
Allt detta kommer förpackad i en skulpterade kopia av Pandora's Box

***

Tycker du ska se denna för att förstå lite om God of War III kraften


Källor: Spelbutiken

/data-danko


New Shoes part. 1

Fixade mig ett par Norberto Costa skor. 
Det är viktigt att man skriver namnet på märket så att det låter lite mer märkvärdigt, yeah ett par Norberto Costa skor mään! jag har ingen aning om märket. Men enligt hemsidan så defineras deras produkter som "Fräschet, Kreativitet, Komfort och Konkurrenskraftiga priser" Håller väl med förutom att priset fick mig att vilja gå med i Club Nilson Group och få 10% rabatt.

  

Dom är i brunt läder och snygga som faaen, som ni kan se i tidigare inlägg är jag ett stort fan till brunt då det bara blir snyggare med tiden, tyvärr så uppfyller dom inte sin funktion, behövde ett par skor! hellst vinterskor! men va lite sent ute (jan 2010), alla kängor va slut.
Men när jag hittade dom här Norriberro Costa skorna så köpte jag dom direkt. Som ni kan se på bilderna är det plana sulor som gör det omöjligt att gå på pressade snövägar, det blir ungefär som Bambi på pressade snövägar. Så dom kommer endast användas på jobbet tills vägarna kommer fram.

Men jag har beställt ett par nya skor från www.asos.com mer motorcykelinspirerade boots som kommer om en vecka, mer om det då.

danko

Wranglers Red reklamkampanj

Om ca en vecka släpps Wranglers nya ”We Are Animals” Kollektion med reklamkampanjen ”Red” som är en hyllning till våra pimära behov. Med färgen Röd som genomgående dominant och som är symbol för: värme, passion, kärlek, styrka, energi och liv.

På bilderna ser man män och kvinnor som springer genom rött vatten och skriker av frustration med kroppar täckt med rött damm.  Dom försöker fånga Adrenalinet, spänningen och passionen bakom den röda färgen.









Själv tycker jag att reklamen mer ser ut som ett urklipp från filmen 28 dagar senare, men va fan förra året så vann dom ju Grand Prix for Print på Cannes Internationella Reklam Festival så man ska kanske inte säga för mycket.



Källa: DenimGeek * Wrangler Europa



3 spelningar man önskat man va på, visst, eller?!

... och som du vet så spelas musik bäst med hög volym!

***

Danko Jones - Cadillac, Live Hultsfred 2002
-Minst känt av trion men ack så hård. Man blir taggad av sångaren (danko jones) i bara farten, men då har vi inte nämnt musiken.


***

Limp Bizkit - Break Stuff, Live at Woodstock, 1999
-Tänk er när dom är som störst, och Fred Durst uppmanar en att släppa ut all sin negativ energi till låten Break Stuff... klart man vill riva stället... vilket dom också gör. Kommer igång ordentligt efter 1.20 in.




***

Pantera - Walk, live i Santiago, Chile. 1998
-Tänk er en plats, fylld till taket, begränsat med nödutgångar och en musik så hårt att du bara explodera i av ren extas. Kommer igång efter 2.30 in.


Fading Indigo

Context är en denim inspirerad butik i Madison, Wisconsin. Dom har en webbshop som erbjuder bland annat japanska jeansmärken som Somet, Sugar Cane och Momotaro.

Men det är egentligen inte det som är de intressanta med sidan utan att dom har en sida som kallas ”Fading Indigo” ett bildarkiv som kontinuerligt uppdateras  med använda o slitna jeans köpta på Context. Det mesta är ännu från de tre butiksägarna Sam, Ryan och Ben och deras vänner o bekanta, men även från kunder som skickar in sina jeans för lagning som får fame and glory .
Byxorna som dom lägger ut finns att köpa på webbshopen

De här är bild på ett par Somet 003 Straight som bars av Sam i 4 månader men som Ryan fick ärva o bar dom yttligare 6 månader tills dom fick sitt första dopp i kallt vatten.

 

Nudie Regular Ralf Dry Selvage som var inskickade för lagning, tros har används i ett par år och tvättats en, två gånger.

  


De här kommande byxorna Kicking Mule Workshop Rocker Dry Selvage Skrawny 13 (finns dock inte kvar)
användes av olika 13 killar, dom bar dom en månad och postade dem vidare till nästa person. Jeansen har varit världen över och alla har bidagit med ett föremål från deras ficka ner i kartongen. De anlände till Context i ett paket från Kina.

 

 

Danko, off


Norränningar med Stajl

Hade lite o göra på nätet och då hamnar man lätt på youtube, skummade igenom en hel del Norrlands Guld reklamer, dom är ju traaagiskt komiska, speciellt de äldre reklamerna (se nedan)

Tycker att dom har riktigt skön stil i den nyaste reklamen.
Ifall någon av dessa jackor fallit dig i smaken har ja letat upp liknande åt dig på nätet.


 

En dunväst från Wrangler Blue bell kollektionen F/W 09
Hittar du Här 

    

En Wrangler vintage jacka fodrad med teddy
som du hittar Här

  

Den tredje jackan är en April 77
som du hittar Här

  

Här har du reklamen i dess helhet



...och även några äldre men snäppet vassare enligt min mening, se så förstår du.


..den men bandet killer instinct...


...den men moppen o tjejen...


...den men kusinerna från sthlm...


...stolpen...


...hoppas du vart lika ölsugen som ja efter dem, aja i'm outta here, puss


Följer du tvättråden?

Följer du som jag tvättlappen i dina byxor, gör inte det.
Jag köpte ett par Wrangler Spencer och eftersom jag inte visste bättre då så tvätta jag byxorna i 40 grader enligt tvättlappen efter kanske nån månad när de flitigt hade används.
  Då den Indigo blå färgen i dina byxor är en färg som "blöder" så kan de färga av sig på dina vita favvo-fillingar eller den vita soffa om du torrjuckar förhårt på kexet du fått hem efter en våt kväll ute.

Köper du ett par otvättade byxor så bör du inte tvätta dom inom ett halvår, helst ett år, eller som en kompis till mig, aldrig.
Jag tycker dock att man bör tvätta dom någon gång efter 1 år (beroende på hur ofta du använt dom) för att få fram slitningarna du har arbetat på under så lång tid. Kanske till o med i 60 grader för att få ännu mer kontrast.

Hur som hellst. Efter att jag hade hunnit tvätta dom två ggr under för kort tid så hade dom skiljt sig så pass mycket från orginalet så ja köpte ett par nya Spencer som jag bestämde mig för att inte tvätta förän om ett år, kanske längre (se inlägg).De första partet tvättade jag i 60 grader för att skilja dom ännu mer från de nya. Resultat:
























Jag måste ändå erkänna att jag gillar den nya blåa färgen som kom efter en 60 graders tvätt, synd bara att dom krymte en aning. de sög ju röv men annars *tummen upp*

För dig som känner dig lite vilse ska jag ge dig några pointers;

* Är det ett par otvättade byxor bör du vänta åtminstone ett halvår, i bästa av världar ännu längre. Du får vädra dom med jämna mellanrum ev köra in dom i frysen.

* När dagen med stort D kommer så ska du vända dom ut o in och tvätta dom i 30 - 40 grader med ett tvättmedel utan blekmedel, för mer kontraster i 60 grader.

* jeans krymper och speciellt raw denim, så se till att dra i innersömmarna när du tagit ut ett par fuktiga jeans ur maskinen

* Otvättade jeans blir även blåare efter tvätt så om du vill behålla den mörkare grå/blå färgen så är det kemtvätt för 250+ kronor som gäller, vilket jag personligen inte tycker är så farligt om du köper ett par svaindyra jeans och bara behöver kemtvätta dom en, två ggr per år.

*Ett tips som ja fått ta del av är att att man doppar jeansen i ljummet vatten med lite tvättmedel, seasalt och vinäger(tydligen för att fixera blåfärgen) i ett par timmar.

* Tänk på att ju oftare du tvättar, desto kortare livstid får byxorna.

Dankos denim-tips. Bunkra inte upp med förmånga par jeans, du kan bara ha ett på dig.
Jeansen ska användas varje dag så köp ett kvalitéts par o nöt det till en personlig slitning.


brunt is the shit.. haa, haa..

Det har väl som alltid funnits där och jag har väl aldrig haft något problem med det men av någon anledning så har jag genom åren alltid kommit hem med någon accessoar, skor eller väska i svart läder... Vilket i sig inte är något fel, svart läder för mig är Rock-n-Roll medans brunt läder kanske mer är.. lite touch av äventyr... tänk Indiana Jones piska, hatt o jacka... men först o främst så tycker jag att brunt läder bara blir mycket snyggare med åren, ger en skönt vintage-känsla.

Bältet, är från Carlings, (tack vare blixten så blev de lite rödaktigt)




Kastar med bilder på ett par boots från Levis som jag gärna hade önskat i en julklapp såhär i januari...



Äh what tha hell, nu när ja ändå önskar så kan ja lika gärna önska mig en piska á la Indiana Jones

 

D-a-n-k-o


RSS 2.0