Bar-tänd-heeer

vet inte va rubriken ska betyda, tror det va mer ett brist på fantasi än att att det ska va nå intressant/roligt som man kan tro när man först ser den.
Jag va på REX igår o såg på Bartendertävlingen, stötta Wesley från TC och tyvärr så vann han inte någon Magnum Tattangier. De tre momenten som tävlingen byggde på var följande!
*Att göra en Cocktail med Calvados som bas, max 5 ingredienser.
*Svara på 15 frågor.
*Att blanda den bäst balanserade cocktailen (Aviation; Gin, Maraschino likör & Citronjuice)

Wrangler på JC

Hade personalmöte igår (tisdag, 24/11) visade sig att JC (grannen) också hade ett möte, då med Wranglers Säljrepresentant. Och som alltid kommer dom med öl (se tidigare med Lee på besök) så efter vårt möte så smög ja in till JC o joina dom, ja mena dom hade ju öl. Sen får vi till Corona som sög så ja drog hem o stekte burgare.

några dagar i skell-hell...

Som va långt ifrån hell, snarare himmel. förutom att jag kedjerökte så va det hälsosamt för kropp o hälsa, och förutom alla öl.. okej det va skönt att komma ifrån umeå iaf...

  * Tillbringade onsdagen med KJ hemma hos brorsan och lirade DJ Hero o drack bärs i 6 timmar.

  * Va iväg med Jimmy o såg Hockey, Saik - Södertälje 7-4. Sen träffa KJ för 3 öl på Olearys, med snack om Jeans, musik, pengarna och framtiden.

off.

halloweeeeeeen..

...is the shit!
Vart ingen kostym för mig iår men själva idéen av att klä ut sig och fly från mitt så annars strukturerade och planerat liv (:P) och följa den deststruktiva vägen gjorde mig väldigt bakis dagen efter... och när jag blir väldigt bakis så kan inte jag göra något, kan inte äta, kan inte dricka, för då pukea jag, fråga malin, efter jag halsade ett halvt äppeljuicepaket av ren less-het.
Hade brännsår på armbågen dagen efter, kom då ihåg att ja kört armbrytning på TC.. då vet man att man va full...
Smäller upp en tung låt

RSS 2.0