*Smack*

Tror du ja blir nå less!!
Men först, idag har ja varit på iksu o tränat, det där projektet med att jag ska börja löpa till Iksu har ju gått sådär måste jag säga, löpte idag och nej, min kondition har inte blivit bättre (note to yourself, kondition är inte som en förkylning som blir bättre med tiden!) Bläddrade igenom gamla inlägg på den första bloggadressen och upptänkte att gången innan idag (8/april) va 10/mars, känns, sådär. citat:
"så drog jag på mig löparskorna för jag måste ju löpa till IKSU numera o möta jörgen (löpte i tre etapper dit p.g.a mina tjuvrökarlugnor) har inte varit på IKSU på två veckor. Så det kändes riktigt bra, plus att jag va imponerad att ja ändå (försökte)löpta dit o tillbaka så som belöning köpte jag ett ciggpaket"

hur som hellst så tog jag mig hem, skulle in i duschen och så händer det som faktiskt hänt tidigare...att varmvattnet tar slut, tror du man blir lessss!!!? (ja det blir man) ska ringa till hyresvärden, o säga att om inte du fixar dethär så skottar jag tammefan upp frammför trappuppgången!!! (för den snön verkar dom vara jävligt rädda om)

Imorgon ska jag käka lunch med Dennis, ska höra va Rulle har att säga om den saken, dessutom ska jag gå på banken o växla in mina miljoner enkronor (eller typ 239:- men dom är störande iaf) Kan banken hjälpa en med att ta reda på bankkoden till kortet? 

Talang 2009

Satt o såg på talang 2009 och konstaterade att sverige är ett aldeles för litet land för att använda sig av sånna tävlingar, dom som går vidare är inte ens så speciella!
tacka fan för americas you got talent! hehe real hard core stuff... :D



Nu blir det att fara o jobba på Corona, tydligen är det Ladies Night
Cred till Dennis som promotar "Capain Morgan, mynta, lime och cola" drinken i Boden!!!

RSS 2.0