whiskey

Mustasch - Mine
Mustasch, ett av mina favorit metalband släppte för ganska precis en månad sen sitt nya självbetitlade album "Mustasch"
Men själva anledningen överhuvud taget till att ja tog upp de var för att dom är de första metalbandet i världen att lansera sin egen bourbon whiskey, Iaf om man ska tro bandets blogg, Mustasch blogg
Jag vet då att ja är jävligt sugen på den här...
SE DEN HÄR, som utspelar sig på en soundcheck


veckofinalen, söndag.

Smäller upp en skön låt med The Knack - My Sherona




I veckan blir det åka av.. stay tuned.


Med Lee på besök..

Igår (torsdag 15/10) så va Lee försäljaren i stan för att promota, och han bjöd inte bara på en intressant historielektion om Lee.. utan även på ett intressant maxmål vardera och en intressant karta öl.
Ett härligt initiativ för att charma oss Carlingsworkers. :)
Leelee2

puss

Några bärs om helgen..

Flög ner till sthlm redan på fredagen med familjen och lyckades på så sätt unvika att gå catwalken för carlings under umeå fashion weekend.
KJ, Jimmy o Olle va redan i sthlm för att se en konsert, christoph va där och nazim va där, och självklart adde, när vi alla sammastrålade på nattklubben så bjöd christoph på 6 flaskor rosé o en flaska skumpa och jag kexa på hotellrummet o väckte brorsan.
Lite garderobsbakis på Lördagen tog jag mig till Arlanda för att möta upp Carlings co workers från delar av landet, Umeå, Skelltown, Skåne, Sundsvall, Piteå, Luleå, Göteborg några av dem ja kommer ihåg från bussen mot bromma, sen kick off med möte med levernatörer, Mest imponerad blev jag av Levi's som hade ett rockband (se Midnight Scraper på spotify) som spelade och en catwalk med modeller n shit, kände sig lite som en celeb :) Sen gillade jag Wrangler som är lite av ett favoritmärke.
kickoff2

Hm, varför blev texeten blå? aja, Senare vare då dags för Carlingsfesten :P det va kul att bevittna, klart det va galet! :) va dock tvungen att ta det lilla lugna med ölen för jag skulle ta mig tillbaka till city, man vill ju inte virra bort sig. :D

puss

hm..

...såg en FuBu tröja idag, trodde dom va utdöda...

RSS 2.0